Woodvision

Woodvision bedrijfslogo

Iedereen geniet van het buitenleven met tuinproducten van Woodvision. Houtproducten die tuinen in Nederland en Belgie comfortabel en gezellig maken, een prettige tuin is het verlengstuk van het woonhuis. Bij het aanbreken van ieder nieuw tuinseizoen staat de Woodvison brochure garant voor nieuwe innovatieve tuinartikelen. Zodat je volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven.

Maatwerk

Woodvision is een Nederlands bedrijf en is trots om in eigen land te produceren en te impregneren. Gevestigd in Kampen met beschikking over een grote hout voorraad en snelle leveringen. Benut je tuin optimaal en geniet er het volledige jaar door van met de Douglasvision buitenverblijven lijn. Groot assortiment tuinhuizen, maatwerk kapschuren tot en met zadeldaken. Een van de vele mogelijkheden, die volledig naar je eigen smaak en wensen in te richten zijn.

Kwaliteit

Hoogwaardig douglas constructiehout en de combinatie met beton, Betowood. Schutting of buitenverblijf op elke gewenste wijze gecreëerd en gecombineerd worden. Gegarandeerde lange levensduur. Hier mag ook de Topvision blokhutten lijn niet aan ontbreken. De combinatie van modern en traditionele robuuste materialen geeft een fantastische uitstraling aan je tuin. Wij zijn officieel Woodvision dealer en helpen je graag verder wanneer je vragen of meer informatie over hout nodig hebt.

Catalogus 2019

Ieder jaar opnieuw een inspirerend boekwerk boordevol met tuinideeën. Meer dan 200 pagina's vol met prachtige afbeeldingen van producten die een schat aan informatie en mogelijkheden in de tuin geven. Bij alle tuinproducten in de brochure staat een artikelnummer vermeld, zo zijn ze gemakkelijk terug te vinden via de zoekfunctie op onze webshop. Er zijn twee catalogussen; voor het hout en een separate voor alle tuinverblijven. Ga er eens rustig voor zitten en met een beetje verbeelding zit je op een mooie vlonder onder je eigen tuinverblijf in de stralende zon te genieten van het heerlijke buitenleven.

Duurzaamheid

Woodvision maakt gebruik van houtverduurzaming en KOMO impregneert hout door middel van een vacuüm-, drukmethode. Hierdoor is het tuinhout langer beschermt tegen schimmel en houtrot.

Gecertificeerd

Woodvision hout dragen het FSC® & PEFC™ keurmerk. Dit geeft de garantie voor duurzaam hout uit goed beheerde bossen.

CE-normering

Speeltoestellen ed. dragen de wettelijke eisen van veiligheid en gezondheid waardoor je goed beschermt bent volgens de EU-richtlijnen.

Woodvision, Kampen


Woodvision hout voorraad


Woodvision BV hoofdkantoor opslagterrein


Woodvision hout bestelling orderpicken


Woodvision thuisbezorgen vrachtwagen

Gerrit Baan oprichter - directeur Woodvision Kampen

Gerrit Baan oprichter - directeur Woodvision Kampen.

 

Woodvision tuinhout catalogus 2018

Woodvision tuinverblijven catalogus 2018

Woodvision catalogus 2017

Woodvision catalogus 2016