Reviews

Lees hier de reviews van onze klanten.

Hardhouthandel.nl
4.7
Gebaseerd op 52 recensies
powered by Google
Ra Ra
Ra Ra
16:06 16 Jul 19
Goede service, kennis en behulpzaamheid. Voor het bestellen contact gezocht en ben eerlijk en volledig geholpen om mijn project te verbeteren. De levering van het hout was op tijd en de chauffeur belt netjes ruim van voren op. Mooi Douglas hout geleverd en nu bijna gevormd tot een overkapping!!!
Arne Hendriks
Arne Hendriks
13:03 17 Jun 19
Goed advies gekregen en netjes op tijd geleverd. Volledige pallet van 126 vlonderplanken 3.05 meter afgenomen wat qua prijs gunstiger uitkwam en me wat spare planken opleverde.
Mariska Zijlstra
Mariska Zijlstra
08:14 22 May 19
Mooie douglas boomstamtafel, perfect afgeleverd en snel
Bert Laurense
Bert Laurense
18:34 06 May 19
Na wat problemen met toelevering van betonpalen een snelle afhandeling van de bestelling. Na uitwerken hout wordt het geheel nog afgewerkt met antraciete bovenbalk.
Zully H.B.
Zully H.B.
19:44 27 Mar 19
Super mooie Bangkirai vlonder gelegd en pergola gemaakt van Douglas hout. De planken en palen zien er piekfijn uit en we kregen een goed montage advies!
Hilde Rotmensen
Hilde Rotmensen
09:14 01 Dec 18
goede begeleiding, service en meedenken! Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat
Jan Peters
Jan Peters
09:56 01 Oct 18
Ben een groot project gestart om vlonder en steiger opnieuw aan te leggen. Tekening met toelichting aan Houthandel toegestuurd en er werd meteen goed mee gedacht en voorstellen gedaan. Hier kon ik houtcomposietplanken en regels van voldoende lengte krijgen om zonder naden te kunnen werken. Uiteindelijk alle materialen besteld. Werden keurig op tijd afgeleverd. En dan 3 weken aan de slag met resultaat naar volle tevredenheid.
Hans Imhoff
Hans Imhoff
17:25 03 Aug 18
Met de tekening in de hand zijn we langs gegaan. Kregen goed advies, werden vriendelijk geholpen en gingen een paar dagen later met het bestelde hout aan het bouwen. Goede werktekening gekregen. Ze hebben kennis van zaken en goed hout voor een mooie prijs.
Volgende beoordelingen