Ontwerp je eigen Tuinverblijf Download de tuinhout catalogus
Overkapping

Overkapping

Topkwaliteit tuinverblijven. Kapschuur, plat- en zadeldak buitenverblijven tegen actieprijzen.

Bezorgservice

Gemakkelijk online bestellen, vanaf €900 gratis thuis bezorgd.

Scherpe prijzen

Wij leveren bouwpakketten tegen extra lage prijzen.

Overkapping - Hardhouthandel.nl

Ontwerp je eigen unieke overkapping. Altijd al zo'n mooi tweede thuis in je eigen achtertuin willen hebben? Met ons maatwerk assortiment is er altijd een model en afmeting tuinoverkapping die bij je past. Bepaal zelf de indeling, er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk. Of het nu een prieel of veranda is de keuze is enorm. Genieten in de tuin begint met het creëren van een mooie plek om te loungen, dineren of te spelen. Personaliseer je buitenverblijf met specifieke kleuren, schuifdeuren, glaswanden, deuren en ramen. Onder de dakvorm van je kapschuur of zadeldak kan eventueel een zolderruimte, een handige opslag voor je tuinspullen. De Douglas hout overkappingen zijn erg veelzijdig voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Iedere productiefase kent daarom een strenge controle op de maatvoering, houtconstructie, beschadigingen, veiligheidsverpakking en professioneel transport. Daarom heb je altijd de zekerheid van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig tuinverblijf. Topkwaliteit met een unieke vormgeving, doe inspiratie op met de Overkapping catalogus 2019 van Woodvision.
Overkapping catalogus
Overkappingen op maat van hout met Douglas constructiehout. Platdak terrasoverkapping en veranda modellen leveren als bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Alle doe-het-zelf pakketten zijn op maat is voorgezaagd, incl. thuis bezorging met bijbehorende professionele tekening en bevestigingsmateriaal. Kies de afmeting die bij jou tuin past en geniet nog meer van het heerlijke buitenleven. Veel extra mogelijkheden voor houten Douglas tuinoverkappingen zoals dakbedekking, dakafwerking, ramen, deuren, hoogwaardig EPDM, dakdoorvoer en kit. Het is belangrijk om een goede fundering te leggen. Als dit niet gebeurd dan kan een overkapping wegzakken in de grond. Een fundering beschermd het hout ook tegen houtrot. Dit ontstaat als hout op een vochtige plek staat en niet kan drogen, zoals in de grond. Het vocht zorgt voor groeiomstandigheden van schimmels en die tasten dan het hout aan. Probeer dit altijd te voorkomen door bijvoorbeeld betonpoeren te gebruiken


Assortiment

U heeft keuze uit ruim 5000 bouwpakketten zoals douglas hout buitenverblijven, zadeldaken, kapschuren, overkappingen, veranda's en Hillhout Livings.