Ontwerp je eigen Tuinverblijf Download de tuinhout catalogus

Hillhout

Sinds 1970 internationaal bekend als trendsetter van hoge kwaliteit tuinproducten in tuinen in Nederland en Europa. De merknaam staat voor exclusieve houten tuinartikelen, die door middel van eigen productie worden vervaardigd.

Maatwerk

Kleine of grote tuin? Hillhout geeft je de mogelijkheid om je tuin optimaal te benutten en er het hele jaar door van te genieten. Heerlijk buiten koken en eten met een buitenkeuken, of even uit de zon verkoeling zoeken onder jou favoriete overkapping. Optimale privacy door moderne Hillhout schuttingen, een opgeruimde tuin door handige tuinkasten. Het behoord allemaal tot de mogelijkheden, die volledig naar eigen smaak en wens in te richten zijn.

Kwaliteit

De producten voldoen maatvoering tot transport aan de hoogste kwaliteitseisen. Je investeerd in topkwaliteit,een belangrijk aspect waar wij samen al tientallen jaren op inzetten. Daar zijn we als officieel Hillhout dealer erg trots op. Het hout heeft van nature een prachtige uitstraling, is sterk, zelfs bij een laag gewicht en uitstekend isolerend. Tevens zijner geen enorme hoeveelheden energie nodig om hout te produceren en te verwerken. Hillhout producten online bestellen?Wij hanteren aantrekkelijke Hillhout prijzen voor het volledige tuin assortiment. 

Duurzaamheid

Kwaliteit van het leven, duurzaamheid en de natuur. Waarden waar we niet altijd bij stil staan, maar voor alle producten diewij kopen word veel energie verbruikt vanwege productie en vervoer. De bijbehorende CO2-uitstoot is wereldwijd één vande grootste bedreigingen voor mens, dieren en milieu. Daarom word er zo groen mogelijk geproduceerd. Een bijkomend voordeelvan hout is dat het niet alleen CO2 opslaat maar ook vasthoud. En in de productie bossen worden de bomen extra dichtop elkaar worden geplant, zodat ze een zelfstandig ecosysteem vormen en onttrekken daardoor enorm veel CO2 aan de lucht. Hout heeft niet veel energie nodig om gerecycled te worden, de omgeving breekt het op natuurlijke wijze vanzelf af.

Gecertificeerd

In onze ogen is gecertificeerd hout geen keuze maar het uitgangspunt. Hillhout tuinhout is gecertificeerd en komt uitspeciaal daarvoor aangelegde productiebossen, waar meer wordt aangeplant dan gekapt. Ook is het hout FSC® / PEFC™gekeurd en afkomstig uit goed beheerde bossen.

Verduurzaming

Houtproducten worden geimpregneert om ze nog duurzamer te maken. Het beschermt vele jaren langer tegen schimmel en houtrot. Dit gebeurd met KOMO-keur, in eigen beheer, door middel van de vacuüm- en drukmethode met milieuvriendelijke houtverduurzamingsmiddelen.

CE-normering

Producten zoals speeltoestellen dragen de CE-normering en voldoen aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu waardoorconsumenten goed beschermd zijn volgens de wettelijke EU-richtlijnen. Hillhout is in 2014 onder Woodvision B.V. geïntegreerd. Laat u verrassen door de sfeervolle Hillhout catalogus 2018.