Carpgarant Dealer & Catalogus 2019

Heeft u ook zo’n zin in het voorjaar? De tuin is bij uitstek de plaats waar jij je lekker voelt. Lekker genieten van de tuin, relaxen met een boek, uitgebreid tafelen met familie en vrienden? De plaats waar je beschutting vindt en je terug kunt trekken. De ideale manier om dit te doen, is met tuinhout van CarpGarant. In onze ruime collectie vind je altijd precies dat product waar jouw tuin behoefte aan heeft. Voor het nieuwe tuinhoutseizoen staat de CarpGarant catalogus 2019 weer vol met de mooiste en beste producten voor jouw tuin. Bij CarpGarant zijn we trots op wat we maken. Ons assortiment is het resultaat van een constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen, wij weten waar de Nederlandse tuin behoefte aan heeft. Voor iedereen Voor elk budget en voor elke smaak vind je een prachtig en uitgebreid assortiment. Alle producten worden gekenmerkt door een uniek ontwerp, hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan wij voor duurzame producten. Dé leverancier voor kant-en-klare tuinhoutproducten. Wij bieden een zeer ruime collectie in diverse houtsoorten. Ons assortiment is het resultaat van een constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen. Door onze jarenlange ervaring volgen wij tuintrends op de voet en bieden wij u eigentijdse producten.

Onderhoud

Het weer in ons land heeft veel invloed op het hout. Onbehandeld hout zal door regen en wind op den duur van kleur veranderen, dit proces noemen we “vergrijzing”. Niet iedereen is hiervan gecharmeerd. Het is ook mogelijk om het hout te behandelen met olie of beits. En wie een stap verder durft kan het hout zelfs een totaal andere kleur geven zodat het helemaal past bij uw specifieke wensen. Laat u goed informeren of het hout al behandeld is en met welk product u het beste kunt beitsen of oliën. Zo kunt u lang genieten van uw overkapping of carport.

Historie

CarpGarant en Gardenline zijn merken van Carpentier Tuinhout, opgericht in als handelsonderneming onderdeel van De Carpentier Mooren Groep, met 150 werknemers. Sinds 1921 kenmerkend door zeer sterke voorraadposities, vernieuwende concepten en veel voordelen voor de klant die voortkomen uit de synergie tussen de vier zelfstandige bedrijfsonderdelen. In bijna 100 jaar heeft het bedrijf een grote expertise en gerenommeerde naam opgebouwd. Onze medewerkers zijn constant op zoek naar het mooiste hout en de beste ontwerpen, passend bij de Nederlandse tuin. Hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan wij voor duurzame producten. Met diverse productlijnen onder eigen label bieden wij onze afnemers bovendien een uniek assortiment met onderscheidend vermogen. Via één kanaal bieden wij een breed & diep assortiment en veelzijdige expertise. Onze medewerkers denken graag met u mee, en zorgen dat ons assortiment altijd uit de beste en meest innovatieve producten bestaat. Met onze eigen merken bieden wij een uniek assortiment met onderscheidend vermogen. In onze eigen werkplaats worden producten ontwikkeld en getest waarna de productie in binnen- en buitenland wordt uitgevoerd. Onze inkoopafdeling is continu bezig haar assortiment te vernieuwen en uit te breiden op alle vlakken. We doen dit om in te spelen op de trends in de markt en ook om te voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. In het geval van grote volumes kunnen onze eigen inkopers voorzien in uw specifieke wensen. Wij brengen dit onder bij professionele fabrieken met wie wij samenwerken. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste prijs voor de gewenste kwaliteit krijgt.

Catalogus 2019

Bij alle tuinproducten in de brochure staat een artikelnummer vermeld, zo zijn ze gemakkelijk terug te vinden via de zoekfunctie op onze webshop.

Duurzaamheid

Omdat wij staan voor duurzame producten wordt veel van ons hout geïmpregneerd. Wanneer het KOMO vignet bij een product staat, is deze onder KOMO-keur geïmpregneerd en daarmee beschermd tegen schimmels en houtrot.

Certificering

Hout is een veel gebruikte grondstof. Dit betekent dat hiervoor veel bomen worden gekapt. Wij willen u garanderen dat het hout wat wij voor onze producten gebruiken uit goed beheerde bossen afkomstig is. Verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Het waarborgt een milieuvriendelijk, een sociaal voordelig en een economisch leefbaar bosbeheer. Daarnaast voldoen wij aan de eisen van de European Timber Regulation (‘EUTR’). Deze verordening bepaalt dat uitsluitend legaal gekapt hout in de Europese Unie geïmporteerd mag worden. Een voor ons zeer belangrijke eis die wij al geruime tijd voor het ontstaan van deze regelgeving nastreefden voor onze producten.

Dealer

Als Official Premium CarpGarant Dealer beschik je bij ons over persoonlijk advies, lage prijzen, ruim assortiment en voorraad, snelle levertijd en garantie. Met jouw specifieke wensen kunnen wij het juiste advies geven in materiaalkeuze.

CE-normering

Al onze speeltoestellen voldoen aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen.