Hardhout kopen doet u bij Hardhouthandel.nl

Hardhoutspecialist

Uw vertrouwde leverancier sinds 1987.

Tropisch hout

Bestel topkwaliteit duurzaam hardhout, snel en gemakkelijk thuis bezorgd.

Particulier & Groothandel

Houtproducten voor uw tuin, terras of bouwproject. Planken, balken en palen voor het bouwen van een houtconstructie zoals een vlonder, schutting of damwand planken.

Hardhout kopen

Wij bieden u tropisch hardhout dat u tegen scherpe actieprijzen kunt kopen, geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals voor de doe-het-zelf klusser in de tuin en een groot constructiehout assortiment zoals brugdekdelen, balken, palen en damwand planken voor de bouwsector om pergola's, dakterrassen, houtconstructies of grond-, weg-, en waterbouwwerken zoals beschoeiingen te kunnen realiseren.

Azobe

Grote voorraad houtafmetingen in prachtige geschaafde en fijnbezaagde duurzame Azobe planken en palen. Uit ervaring weten wij precies welke houtsoort geschikt is voor welke toepassing. Azobe is hier een goed voorbeeld van; goed voor palen, balken en dikke damwandplanken. En voor schutting- en vlonderplanken adviseren wij Bankirai hout. Er worden veel alternatieve 'Bankirai' houtsoorten op de Nederlandse markt verkocht die sterk op het origineel lijken en alleen door een doorgewinterde kenner te onderscheiden zijn. Deze houtsoorten hebben vaak een duurzaamheidsklasse die lager is (3-5), wat betekent dat ze de levensduur van ca. 10 jaar hebben. Deze houtsoorten scheuren, splijten, splinteren en verrotten na verloop van tijd, en ook is er een grote kans op harsvorming, hetgeen bijvoorbeeld betekent dat de hardhouten planken gaat plakken en vuil aantrekt dat praktisch niet meer te verwijderen is. Het beitsen van dit hout gaat slecht omdat de nerven ondoordringbaar zijn door de harsgangen. Alleen duurzaamheidsklasse 1 hardhout, heeft een minimale levensduur van 25-30 jaar. Dat is de reden dat wij het origineel verkopen en geen discutabele B-keus.

Service & Advies

Snelle thuis bezorging op iedere werkdag van maandag t/m vrijdag. Online bestellingen worden direct uit voorraad order gepicked (en maatwerk op verzoek gezaagd), waarna het houtpakket met de vrachtwagen wordt vervoerd en gelost, zo wordt er snel aan huis of op projectlocatie bezorgd.
Ons team bestaat uit deskundige specialisten met tientallen jaren praktijkervaring die een gedegen advies en begeleiding geven en met onze montagehandleiding kan er goed voorbereid getimmerd worden.

Schutting

Hardhouten tuinschermen te kust en te keur en ook bijbehorende schuttingplanken. Verkrijgbaar in diverse lengtes waardoor praktisch iedere wens als tuinafscheiding te realiseren is.