Wie zijn wij

Wat hebben wij u te bieden ? 100 % gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een volledig tuinhout assortiment en toebehoren, in hardhout en geimpregneerd hout.

U kunt hierbij denken aan los materiaal voor vlonders, schuttingen, hekwerken, beschoeiingen / damwanden, pergola's, tuinhuisjes, carports, bruggen, enzovoorts. Tevens leveren wij kant-en-klare producten zoals blokhutten, schutting schermen, en dergelijke. U kunt meer specifieke productinformatie vinden in de 'groene balk', waar alle categorieen staan opgesomd.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van producten of nauwkeurig maatwerk. Met onze 25-jarige ervaring in de houthandel bent u verzekerd van kwaliteit en service. U kunt uw wensen kenbaar maken en uw idee wordt met deskundig vakmanschap van begin tot eind gerealiseerd. Mocht u hier enkele voorbeelden van willen zien, klik dan op fotoboek.

Wat betreft de mogelijkheden die wij u in hardhout kunnen bieden is alles mogelijk, wij hebben een groot assortiment voor u op voorraad liggen en hanteren hardhoutsoorten die onder duurzaamheids klasse I vallen, dit betekend dat ze onbehandeld minimaal 25 jaar of meer meegaan, u kunt hierbij denken aan ; Bankirai, Azobe, Angelim Vermelho, Bilinga, Massaranduba, Garapa, Tatajuba, Cumaru, Eiken enzovoorts. Als ervaren houthandel hebben wij de kennis van iedere houtsoort en voor welke toepassing hij het beste geschikt is, dus voor een degelijk advies bent u hier ook aan het juiste adres, en bijna iedere houtsoort is leverbaar. Ons hout draagt de officiele legaliteitsverklaring, zo bent u verzekerd van legaal hout dat uit duurzaam bosbeheer komt waar ook herplant word, tevens kan het hout met FSC keurmerk geleverd worden en als alternatief hebben wij ook nog ons natuurvriendelijke product ; Techwood.

Onze houthandel levert door heel Nederland en Belgie bij u aan huis. Een offerte aanvraag of opmerking kunt u kenbaar maken onder het kopje 'Contact'. Laat daar uw telefoonnummer achter, zo kunnen wij u sneller van dienst zijn in drukke tijden. Ook is het makkelijk als u uw adres achter laat, mocht u willen weten wat de bezorgkosten zijn.

U bent altijd welkom op het onderstaande adres, voor het aanvragen of doornemen van een offerte aanvraag of het bekijken van onze producten en showtuin. Kom langs en laat u overtuigen van de perfecte kwaliteit van de door ons leverbare tuinartikelen. Tevens hebben wij kachelhout.